Termeni și condiții

Termeni și condiții https://www.zumdox-digital-agency.ro

Accesarea site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro implică acceptarea prezenților Termeni și condiții de către utilizatori. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceștia vă rugăm să nu accesați site-ul.

Pentru o bună experiență în utilizarea site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de mai jos.

Website-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro este deținut și administrat de către S.C. ZUMDOX S.R.L., societate românească, cu sediul social în Str. Mătăsari, nr 46, parter, camera P03, Sector 2, București, având Număr de Ordine în Registrul Comerțului București J40/10466/25.08.2020, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC. J40/10466/2020, Cod Unic de Înregistrare 42959986 .
Datele oficiale de contact sunt: e-mail office@zumdox-digital-agency.ro , mobil 0775 242 702 (Digi).

Cum comand?

Ne trimiți un mesaj prin formularul de contact din site, un email sau ne contactezi la numărul de telefon afișat și ne dai cât mai multe detalii despre serviciile de care ai nevoie. După ce clarificăm toate detaliile, vei primi de la noi o ofertă de preț personalizată pe care dacă o accepți urmează să intocmim și să semnăm un contract de prestări servicii. Toate condițiile de prestare a serviciilor vor fi menționate în contract.

Cum plătesc?

Plata serviciilor prestate se va face conform contractului semnat, de preferat prin transfer bancar în baza facturii pe care o vom emite.

Informații prestare servicii:

Serviciile vor fi prestate conform contractului semnat de părți, ZUMDOX S.R.L. în calitate de Vânzător / Prestator de servicii și Client / Beneficiar, în condițiile stabilite.

Garanție servicii

În funcție de tipul de serviciu ales puteți beneficia de o garanție pentru acesta. Având în vedere faptul că serviciile nu sunt standard, sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client, perioada și condițiile de garanție pot fi comunicate după clarificarea tuturor detaliilor referitoare la serviciul solicitat.

Conținut și drepturi de autor

ZUMDOX S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea conținutului din site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro , însă uneori, acesta poate conține inadvertențe punctuale sau erori pentru care ZUMDOX S.R.L. nu își poate asuma răspunderea. În cazul în care indentificați astfel de probleme vă rugăm să ne contactați pentru a le remedia în cel mai scurt timp.

Prețurile, ofertele, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Fotografiile și specificațiile sunt folosite cu acordul furnizorilor sau proprietarilor acestora.

ZUMDOX S.R.L. își rezervă dreptul de a efectua orice modificări asupra site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către Clienți în acest sens.

Conținutul site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro este proprietatea S.C. ZUMDOX S.R.L. precum și a furnizorilor săi. Acest conținut este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996), toate drepturile fiind rezervate.

Folosirea fără acordul scris al S.C. ZUMDOX S.R.L. , a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

Transferul proprietății serviciilor

Dreptul proprietății asupra serviciilor va fi transferat către Client numai după achitarea integrală a acestora, dacă nu este altfel menționat în contractul încheiat între ZUMDOX S.R.L. în calitate de Vânzător / Prestator de servicii și Client / Beneficiar.

Limitarea răspunderii

S.C. ZUMDOX S.R.L. , administratorul web site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro , își rezervă dreptul de a nu-și asuma răspunderea pentru urmatoarele:
– greșelile de tipărire sau afișare referitor la prețurile, caracteristicile și pozele serviciilor afișate pe site,
– datele și informațiile furnizate de Client ca urmarea a unei Comenzi,
– eventualele probleme care pot aparea din cauza hostingului unde este găzduit site-ul Clientului,
– modificările efectuate de Client sau alte persoane asupra serviciilor prestate (Ex.: modificări în site, modificări în campaniile de promovare etc.),
– orice alta problemă care poate apărea din cauze independente de Vânzător (Ex.: un furnizor de servicii de promovare schimbă modalitatea de funcționare a platformei sale, un furnizor al unui template al unui site are erori și acestea nu sunt îndreptate de producătorul template-ului etc.).

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează fără acceptul scris al S.C. ZUMDOX S.R.L., va fi considerată tentativă de accesare ilegală a sistemelor informatice și va duce la cercetarea penală împotriva celor care au încercat această faptă.

Litigii

Orice litigiu apărut între Client și Vânzător va fi rezolvat pe cale amiabilă, sau în cazul în care nu s-a reușit pe această cale, litigul va fi soluționat de instanțele de judecată competente din România.

ZUMDOX S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic actualii Termeni și condiții afișate pe site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro , fără a fi necesară înștiintarea utilizatorilor / clienților în acest sens. Ca urmare, vă rugăm să urmăriți periodic conținutul acestor Termeni și condiții.