Creare Site Prezentare

Indiferent dacă ai nevoie de un serviciu de creare site prezentare simplu sau de unul mai complex, cu diferite funcționalități, suntem aici să găsim soluțiile potrivite pentru tine. Te putem ajuta și cu crearea unui magazin online, administrare site, SEO și servicii de promovare (Google Ads, Facebook Ads etc.).

Un site web poate face diferența între eșecul unei afaceri sau succesul acesteia. 

creare site prezentare

Creare Site Prezentare WordPress

Știm că prezența în online este importantă, de aceea îți oferim o gamă variată de servicii de realizare site-uri web adaptate afacerii tale. Apelează la noi pentru un serviciu de creare site prezentare, și îți vom realiza un site web cu design unic și atractiv, care te va putea ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Site de Prezentare - Basic

de la 1499 lei

de la 949 lei

Site de Prezentare - Standard

de la 2199 lei

de la 1249 lei

Site de Prezentare - Advanced

de la 3499 lei

de la 2149 lei

* Îți vom propune mai multe variante de teme și template-uri predefinite în funcție de specificul afacerii tale și vom alege împreună ce ți se potrivește mai bine.
** În funcție de varianta de Site Web de Prezentare aleasă, noi îți vom crea până la 5, 8 sau 12 pagini în site-ul web. La final îți arătăm cum poți adauga tu alte pagini sau îți putem adauga noi în continuare și altele contra cost. Exemple de pagini: Acasă, Servicii, Protofoliu, Contact, s.a.m.d. 
*** Va fi instalat și configurat modulul de securitate Wordfence varianta Free.

Descoperă avantajele unei colaborări cu noi!

Design responsive

Toate site-urile web create de noi vor fi responsive, asta înseamnă că vor funcționa bine atât pe desktop cât și pe tabletă sau telefonul mobil.

Panou de administrare

Pentru oricare variantă de serviciu de creare site prezentare aleasă de la noi, la final vei avea acces la Panoul de Administrare (CMS), fapt care îți va permite o mai ușoară administrare a site-ului.

Hartă în pagina Contact

Afacerea ta va fi localizată mai usor de potențialii clienți cu ajutorul hărții Google Maps. La cererea ta o vom afișa gratuit în pagina de Contact.

Galerie foto

Pentru ați prezenta mai bine serviciile / produsele îți putem adăuga în site una sau mai multe galerii foto.

Cât durează crearea unui site?

Îți putem crea site-ul web de prezentare în 3 până la 10 zile lucrătoare. Termenul decurge de la data primirii ultimei tale cerințe de modificare a site-ului.

Adresă de e-mail personalizată

În funcție de variata de site web aleasă îți vom crea una sau mai multe adrese de e-mail personalizate cu numele domeniului tău.

Servicii suplimentare:

Prețurile pentru serviciile suplimentare prezentate mai sus sunt valabile doar pentru site-urile web create de noi în WordPress.

realizare site uri web de prezentare

Cauți servicii de realizare site-uri web?

Hai să începem proiectul tău!

1. Trimite-ne un mesaj

sau e-mail care să includă cât mai multe informații despre conținutul și structura site-ului web pe care ți-l dorești.

2. Clarificăm detaliile

După analizarea informațiilor primite de la tine, te vom contacta pentru anumite detalii și ulterior clarificării acestora îți trimitem oferta de preț.

3. Contractare

După primirea ofertei personalizate și discutarea acesteia, dacă agreem condițiile semnăm contractul de prestări servicii.

4. Realizăm site-ul

Ținem cont de cerințele agreate și îți creăm site-ul web cu atenție la detalii și funcționalitate. Rămânem în contact pe întreg procesul de creație.

5. Publicăm site-ul

La final testăm site-ul web, facem eventuale corecții dacă sunt necesare și îl publicăm pe Internet.

Întrebări frecvente despre site-uri de prezentare:

Un site poate avea multiple funcționalități însă este important să le alegi pe cele care chiar contează pentru afacerea ta. Un site poate avea un formular de contact, un modul de chat live, un modul pentru programări online, diverse galerii foto s.a.m.d. Te vom ajuta să le alegi pe cele care se potrivesc afacerii tale.

De regulă da, deoarece blogul te va ajuta să prezinți vizitatorilor site-ului cât mai multe informații utile pentru ei și în plus te poate ajuta și în procesele de optimizare SEO.

Textele pentru site le poți scrie tu deoarece îți cunoști cel mai bine afacerea, însă în cazul în care nu dorești acest lucru te vom putea pune în legatură cu mai mulți creatori de conținut care te vor ajuta cu texte cât mai potrivite afacerii tale.

De regulă serviciile de creare site prezentare se pot achita 50% în avans și diferența la finalizarea site-ului, înainte de încărcarea acestuia pe domeniul clientului.

Pentru a funcționa corespunzător website-urile trebuie întreținute periodic. În cazul în care ești interesat ne poți solicita o ofertă pentru un abonament lunar sau ne poți solicita o ofertă punctuală doar atunci când consideri că ai nevoie de anumite servicii de mentenanță site.

Dacă dorești, noi te vom învața gratuit anumite funcționalități ale site-ului și cum vei putea să-ți modifici singur textele, să mai adaugi o pagină, o poză etc.

Cu siguranță ne poți contacta pentru orice modificări / îmbunătățiri vei avea nevoie pentru site-ul tău, trebuie doar să ne soliciți o cerere de ofertă cu ce anume ai nevoie.

Metodele de promovare sunt multiple, însă este recomandat să alegi să lucrezi cu o firmă specializată în servicii de promovare online, care va analiza afacerea ta și publicul țintă și te va putea ajuta să-ți eficentizezi costurile de promovare și să crești vânzările afacerii tale. Dacă dorești poți apela la noi pentru o ofertă personalizată.

Noi îți vom recomanda un furnizor de servicii de găzduire în care avem încredere și care oferă servicii de calitate, însă nu este obligatoriu pentru tine să apelezi la serviciile acestuia.

Ultimele articole de Blog

Descoperă ultimele noastre articole de blog despre Digital Marketing, SEO și Web Design. Ne propunem să postăm articole interesante care să te poata ajuta să întelegi mai bine avantajele deținerii unui website, fie el de prezentare sau magazin online, precum și a promovării acestuia în mediul online.