Promovare Online

Diferitele platforme de reclame ne pun la dispoziție o gamă variată de opțiuni. Acestea însă necesită o bună integrare strategică, planificare și optimizare continuă. Pentru a profita la maximum de potențialul acestor canale de promovare online, este important să te lași însoțit de experți în fiecare dintre ele.

Te ajutăm să faci investiții profitabile în promovare online! 

promovare online

Servicii Promovare Online

Pentru a capta utilizatorii din mediul online și a-i converti în potențiali clienți, ai nevoie de servicii profesionale de promovare online. Noi te vom ajuta pe tot parcursul procesului, de la creare strategii de promovare, punerea lor în aplicare și monitorizarea campaniilor de promovare.

Google Ads

Cu Google Ads poți capta atenția consumatorului direct interesat. Gogole Ads este una dintre cele mai mari rețele de promovare website din lume. Are instrumentele necesare pentru ca orice afacere să fie remarcată online. Deschide ușile virtuale către noi posibilități de marketing.

SEO - Vizibilitate pe Google

Site-ul web ar putea fi primul contact cu publicul, oferindu-ți oportunitatea de a genera clienți, vânzări și alte conversii importante. Motoarele de căutare au devenit cea mai populară metodă de a afla informații online. Căutarea organică este considerată sursa principală de trafic pe un site web, motiv pentru care afacerea ta trebuie să fie acolo.

Facebook Ads

Publicitatea pe Facebook poate fi o bună modalitate de a-ti extinde existența pe platformele sociale. Reclamele Facebook joacă un rol esențial în strategia de marketing digital, prin creșterea gradului de conștientizare a mărcii, atragerea de potențiali clienți și uneori, convertirea lor în clienți finali.

Youtube Ads

Peste un miliard de ore de videoclipuri sunt vizionate în fiecare zi pe Youtube și mai mult de jumătate din ele sunt vizionate de pe dispozitivele mobile. Publicitatea Youtube Ads poate fi modalitatea perfectă de a crește gradul de conștientizare a mărcii, de a ajunge la un public care deja caută sau arată interes pentru conținutul pe care îl promovezi.

Instagram Ads

Zilnic, peste 200 de milioane de persoane de pe Instagram vizitează un profil business din această rețea. În prezent, Instagram are o mare implicare în industria din care face parte, motiv pentru care tot mai multe companii o folosesc pentru a-și crește vânzările. Afacerea ta merită un pas în față!

TikTok Ads

TikTok a devenit un spațiu online inteligent de a face publicitate, cu un public masiv în continuă creștere, cu peste un miliard de utilizatori. Reclamele pe TikTok influențează deciziile de achiziție și cresc notorietatea brandului.

Linkedin Ads

Publicitatea pe Linkedin poate fi canalul potrivit pentru a ajuta o afacere să atragă noi clienți și să se dezvolte, țintind un public mai profesional, mai educat, prin direcționarea anunțurilor specifice industriei. Linkedin este util tuturor celor care vizează clienți business.

Email marketing

Este o modalitate foarte personală de a ajunge la clienții țintă. Email-ul poate fi adaptat la acțiunile clienților, astfel încât fiecare comunicare să fie relevantă pentru interesul lor. Cu peste 4 miliarde de utilizatori, email-ul este mai mult decât un instrument – poate fi chiar cheia succesului.

Content Marketing

Este un concept relativ nou de marketing cu o putere de conversie importantă pentru multe afaceri. Acesta are capacitatea de a crește volumul de trafic de calitate catre site prin intermediul descrierilor de produse, articole pe blog, articole pe site-uri externe, prin crearea de conștientizare și generarea de potențiali clienți de calitate.

Marketing Afiliat

Te ajutăm să intri în rețele de afiliere, comercianți și edituri afiliate pentru a obține o expunere mai mare și pentru a genera o audiență sporită. Susținem promovarea firmei prin soluții inteligente de marketing prin afiliere.

servicii promovare online

Avantajele promovării online cu ZUMDOX

Analiză și strategie personalizate. Studiem fiecare proiect și creăm un plan de promovare personalizat, bazat pe nevoile și obiectivele clientului, pentru a oferii servicii promovare online eficiente.
Relație directă cu principalele rețele de socializare. Suntem la curent cu principalele știri, noutăți și actualizări pentru a seta cele mai bune practici din fiecare sector de publicitate.
Studiu detaliat al publicului. Analizăm segmentele de public care se potrivesc cel mai bine cu calitatea de cumpărător și generăm reclame adaptate diferitelor tipuri de potențiali clienți.
Optimizare tehnică. Efectuăm periodic teste A/B pentru variabilele strategice implementate, pentru a obține rezultate cât mai bune.
Măsurarea rezultatelor. Studiem rata de conversie, click-urile obținute, timpul mediu petrecut pe site, vizualizările pe pagini, numărul de vizite, comportamentul clienților și orice alte detalii care ne ajută în creșterea performanțelor campaniilor în derulare.
Suport și asistență. Suntem alături de client pe tot parcursul campaniei și oferim suport și asistență personalizată.
Reclamele sociale au devenit un canal esențial pentru strategiile digitale. Pentru a profita la maxim de potențialul său, este important să te lași înconjurat de o echipă de experți care să creeze strategii de promovare eficiente. Contactează-ne pentru a te convinge! 

Obiectivul marketingului este de a cunoaște și înțelege atât de bine consumatorul încât produsul sau serviciul i se potrivește ca o mănușă și se poate vinde singur. ” 

Peter Drucker

strategii de promovare online

TEHNICI DE MARKETING ONLINE

Tu ce strategii de promovare ai?

La ora actuală, cele mai mari investiții în promovarea online se fac în Google Ads și rețetele de socializare. Știi cât de eficientă este o reclamă online de pe aceste canale? Ai efectuat unele acțiuni dar nu ai succes cu ele și nu știi de ce?

Cu un audit de publicitate concentrat pe aceste platforme, vei putea obține anumite date despre investiția și performanța conturilor și a campaniilor și vei putea analiza performanța campaniilor de promovare, identificând punctele forte, punctele slabe și îmbunătățirile.

De ce ai nevoie de un audit publicitar? Pentru că vei obține o viziune globală a strategiei tale. Consultanții noștri în marketing au la dispoziție un număr mare de metrici pe diferite platfome, iar în urma analizei vom putea identifica cu ușurință ce funcționează și ce nu.

Vom optimiza rentabilitatea investiției. Analiza rezultatelor în diferite rețele sociale ne permite să identificăm atât puncte slabe cât și oportunități de creștere. Adaptând acțiunile pe baza acestor informații, o să profitați la maxim de invesția în diverse tehnici de promovare online. 

Ai nevoie de servicii promovare online?

Hai să începem proiectul tău!

1. Trimite-ne un mesaj

sau email, în care să ne oferi informații detaliate despre afacerea pentru care dorești servicii de promovare online. Daca îți este mai convenabil ne poți suna direct.

2. Stabilim detaliile și costul

După analizarea informațiilor primite, te vom contacta pentru anumite detalii și ulterior clarificării acestora îți vom trimite o ofertă de preț personalizată.

3. Semnăm contractul

După primirea ofertei personalizate de servicii promovare online și discutarea acesteia, dacă agreem condițiile semnăm contractul de prestări servicii.

4. Începem promovarea online

Ținem cont de cerințele agreate, creăm și începem rularea campaniile de promovare stabilite.

5. Evaluăm și raportăm periodic

Monitorizăm campaniile existente, implementăm constant noi strategii de promovare online pentru a ajunge la rezultatele dorite și raportăm periodic evoluția acestora.

Întrebări frecvente despre promovare online:

În primul rând trebuie investigat acest aspect. În al doilea rând, există foarte puține domenii de activitate în care cel puțin unele din rețelele sociale nu se potrivesc unor noi potențiali clienți, în funcție de criterii demografice, vârstă, obiceiuri, gusturi, preocupări etc. În caz contrar, există alte strategii de promovare și marketing, cum ar fi email marketing, SEO și Google Ads.

Un detaliu foarte important de menționat este faptul că acest obiectiv nu se poate atinge peste noapte, ci necesită timp îndelungat, de la câteva luni până la perioade mult mai mari de implementare, strategie și optimizare, iar asigurarea poziției nu poate fi garantată. Ce putem face este să aplicăm strategii personalizate de SEO on Page și SEO off Page pentru a îmbunatăți poziția în clasamentul Google și a ajunge cât mai aproape de obiectivul dorit dar și de a-l păstra pe o perioada cât mai lungă de timp.

Nu este importantă prezența unei companii pe toate rețelele sociale, ci doar pe acelea care contează și care le poate aduce un plus valoare brandului. Am putea spune că rețelele sociale sunt gratuite, însă ești dispus să pierzi timp, efort și creativitate pentru gestionarea tuturor rețelelor sociale care nu aduc rezultatele dorite? Înainte de a lua astfel de decizii, analizăm unde este cu adevărat publicul țintă dorit și unde există o rentabilitate reală a investitiției în timp.

Publicitatea pe Facebook este modalitatea excelentă de a interacționa cu piața țintă, unde există aproape 3 miliarde de utilizatori activi. Fiind prezenți în fluxul de știri, ai posibilitatea de a atrage trafic pe site-ul web sau interacționa cu clienții actuali. Reclamele pe Facebook te pot ajuta să:
Te conectezi cu publicul țintă;
Să atragi noi potențiali clienți;
Să crești notorietatea brandului;
Descoperi conexiuni organice cu publicul țintă;
Analizezi succesului campaniei de promovare. 

99% dintre utilizatorii de email și le verifică în fiecare zi, astfel că, este o modalitate foarte bună de promovare online. 
Iată care sunt principalele motive pentru care ai nevoie de email marketing:
– Colectarea de feedback și sondaje,
– Îmbunătățirea vânzărilor,
– Generarea de trafic pe site-ul web,
– Trimiterea unor oferte promoționale clienților existenți,
– Creșterea portofoliului de clienți,
– Plus de valoare publicului țintă,
– Consolidarea și dezvoltarea brandului,
– Lansarea unui nou produs.

Ultimele articole de Blog

Descoperă ultimele noastre articole de blog despre Digital Marketing, SEO și Web Design. Ne propunem să postăm articole interesante care să te poata ajuta să întelegi mai bine avantajele deținerii unui website, fie el de prezentare sau magazin online, precum și a promovării acestuia în mediul online.