Optimizare SEO

Alegerea unei campanii profesioniste de optimizare SEO a site-ului tău îți poate aduce mai multe beneficii, de la sporirea vizibilității site-ului în motoarele de căutare, mărirea încrederii publicului în brandul tău până la creșterea numărului de comenzi și scăderea costurilor cu publicitatea PPC. În plus, un site bine optimizat SEO poate îmbunătății experiența utilizatorilor.

Investește în viitorul afacerii tale cu optimizare SEO ce aduce rezultate!

optimizare seo

Servicii optimizare SEO

Pentru a crește sansele de reusită a unei campanii SEO, în prima etapă noi vom începe cu un audit SEO al site-ului tău, îți vom solicita mai multe informații despre afacerea ta și obiectivele tale de business, iar ulterior vom începe crearea unor strategii SEO personalizate, pe care după ce le vei agrea, vom începe punerea lor în aplicare.

SEO on Page

Presupune optimizarea site-ului web pentru motoarele de căutare ce evaluează poziționarea în clasament și constă în: structura site-ului, codul sursă, conținutul relevant pentru utilizatori, descrierea meta, cuvintele cheie relevante, link-uri, imagini optimizate, viteza de încărcare, experiența utilizatorului, prezența conexiunii securizate HTTPS, mobile friendly și multe altele.

Link Building

Este o strategie SEO pentru alte platforme web pentru a face legătura cu pagina care se caută, astfel încât să fie plasată și poziționată în primele locuri Google. Există inbound links și outbound links și ambele au rolul de a crea conexiuni în funcție de cuvintele cheie căutate dintr-un anumit domeniu web.

SEO off Page

Această strategie reprezintă cumulul acțiunilor realizate în afara site-ului web, precum: link building, SEM, cuvinte cheie și strategii relevante, SEO în funcție de locație, domeniu de activitate, SEO specific pentru bloguri, SEO pentru magazine online, articole SEO, content writing, SEO marketing, optimizarea ratei de conversie (CRO) precum și multe altele.

Cercetare și strategie cuvinte cheie

Suntem o agenție SEO care întelegem nișa din care faci parte și îmbunătățim clasarea pentru anumiți termeni de căutare relevanți. Examinăm cuvintele cheie pentru care site-ul este clasat în prezent, îmbunățim lista cu, cuvinte cheie suplimentare care să aibă mai mult sens și site-ul să fie mai vizibil în peisajul competitiv.

SEO tehnic

Optimizările back-end ale site-ului web, cum ar fi îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii, eliminarea erorilor de cod, optimizarea imaginilor, adaptarea website-ului pentru dispozitive mobile, implementarea unui certificat SSL precum și alte operațiuni tehnice pot ajuta la urcarea paginilor site-ului tău cât mai sus în căutările anumitor cuvinte cheie în motoarele de căutare.

Content writing

Te putem ajuta cu conținut SEO pentru orice tip de site web, fie că este vorba de postări pe blog sau de optimizarea paginilor de servicii și produse. Știai că motoarele de căutare adoră conținut nou, în mod regulat? Noi susținem nevoia de conținut, pentru a-ți consolida strategiile de marketing online.

SEO eCommerce

Crește rata de reținere a clienților, oferindu-le o experiență unică de cumpărături 24/7! Lansăm campanii de email marketing, creăm descrieri de produse și optimizăm imaginile acestora din punct de vedere SEO, pentru a crea exeperiențe personalizate de brand și pentru a crește volumul de vânzări.

Optimizarea ratei de conversie

Crește valoarea pe piață a brandului tău și crește veniturile prin optimizarea ratei de conversie! Suntem o agenție SEO ce integrează promovarea anunțurilor plătite cu serviciile noastre de promovare SEO. Efectuăm analize de site, optimizare pagini de destinație și testare A/B split.

servicii seo

Studiile arată că persoanele interesate se focusează de regulă pe primele rezultate din Google atunci când efectuează o căutare, evitând, adesea, anunțurile sponsorizate, pentru că nu le oferă mereu răspunsul căutat. O poziție mai bună în prima pagină a rezultatelor căutării, ca urmare a afișărilor organice poate oferi:

  • Posibilitatea de a obține mai mult trafic relevant pe site,
  • Mărirea portofoliului de clienți,
  • Creșterea numărului de vânzări,
  • Economii substanțiale ,nu plătești pentru clickuri sau cantitatea de trafic generată,
  • Credibilitate brandului,
  • Creșterea afacerii pe termen lung.

Google evoluează pentru a gândi din ce în ce mai mult ca oamenii. Acest lucru este grozav din două motive principale: a) Când scrieți pentru oameni, veți scrie și pentru Google; b) Dacă vă ajutați vizitatorii răspunzând la întrebările lor sau oferind o soluție la problemele lor, site-ul dvs. va deveni o resursă mai reputată pe care oamenii o vor aprecia și, astfel, Google la fel. Ideea fiind: scrieți și optimizați pentru oameni, veți câștiga și dragostea Google. ” 

Louie Luc – Fondator @ BuzzNitrous

Servicii SEO profesionale

Profesionști SEO dedicați

Credem că treaba noastră este să realizăm tot procesul tehnic complicat, copleșitor si care vine cu rezultate în timp. Tu vei cunoaște profesionalismul, noi îți vom cunoaște afacerea și nevoile specifice.

Raportare transparentă

Menținem transparență deplină, astfel încât vei vedea direct cum eforturile noastre îți cresc veniturile. Vei obține periodic o analiză SEO și o imagine de ansamblu a performanței SEO, clasamente regulate ale cuvintelor cheie și un rezumat lunar care revizuiește îmbunătățirile și strategia SEO.

SERVICII SEO ROMANIA

Creăm strategii inovative pentru optimizare SEO

Îmbunătățește vizibilitatea online și câștigă trafic de cea mai bună calitate. La ZUMDOX, ne asigurăm că serviciile noastre SEO sunt aliniate cu bune practici Google pentru a crește încrederea site-ului. Experții noștri SEO publică conținut unic, relevant, optimizează titlurile și etichetele HTML și folosesc imagini de înaltă rezoluție.

Ca parte a eforturilor noastre continue de promomvare SEO, ne adaptăm continuu strategiile de optimizare pe baza celor mai cunoscute actualizări ale algoritmilor și a tendințelor pieței.

Motoarele de căutare se schimbă în mod dinamic, iar cerințele industriei evoluează continuu. Ca atare, adoptăm o abordare proactivă, pentru a ne asigura că site-ul tău are șanse reale de a fi afișat în rezultatele căutărilor.

Pasiune și creativitate

Suntem pasionați de SEO, avem o gândire creativă, ne adaptăm provocărilor zilnice și suntem motivați să le depășim de fiecare dată. Suntem aici pentru tine, clientul care are nevoie de o firmă SEO de încredere care să-l ajute în dezvoltarea afacerii sale.

Onestitate și respect

Credem în onestitate și respect în tot ceea ce facem. Oferim servicii corecte, folosim întotdeauna SEO de tip white hat, fără penalități Google. Respectăm regulile, nu punem în pericol afacerile online și nu ne compromitem niciodată integritatea.

agentie seo bucuresti

SERVICII OPTIMIZARE SEO

De ce este apreciat SEO?

SEO este din ce în ce mai căutat pentru că permite, în timp, să fii prezent pe motoarele de căutare în primele poziții organice după interogarea unor cuvinte cheie, adică fără să mai plătești anunțuri pentru a ajunge în primele rezultate.

Ai nevoie de o mai bună vizibilitate în motoarele de căutare? Dorești o îmbunătățire a poziționării în clasamentul Google? Noi te vom ajuta să îți atingi obiectivele!

La ZUMDOX, agenție SEO București, suntem specializați în optimizarea poziționării în motoarele de căutare, a site-urilor web la care vom lucra să le îmbunătățim vizibilitatea în rezultatele căutărilor. Ne pregătim și studiem constant cele mai actuale tactici de optimizare SEO astfel încât să vă atingem obiectivele dorite. 

Ai nevoie de servicii SEO?

Hai să începem proiectul tău!

1. Trimite-ne un mesaj

sau e-mail care să includă cât mai multe informații despre site-ul tău, afacerea ta și obiectivele de business pe care le ai.

2. Stabilim detaliile și costul

Analizăm informațiile primite de la tine, te contactăm pentru anumite detalii și ulterior clarificării acestora îți vom trimite oferta de preț.

3. Semnăm contractul

După primirea ofertei personalizate și discutarea acesteia, dacă agreem condițiile semnăm contractul de prestări servicii.

4. Implementăm optimizările SEO

Ținem cont de strategiile SEO agreate și începem implementarea acestora. Rămânem în contact pe toată durata prestării serviciilor SEO.

5. Evaluăm și raportăm periodic

Evaluam periodic implementarea strategiilor SEO, îți raportăm rezultatele și venim cu noi soluții acolo unde este cazul.

Întrebări frecvente despre SEO:

Optimizarea pentru motoarele de căutare este cunoscută ca acronimul SEO. Optimizarea este baza tuturor practicilor SEO. Odată ce site-ul web este online, el trebuie optimizat pentru a-i crește vizibilitatea online. Acesta are sanse să își găsească drumul spre prima pagină cu rezultatele căutărilor în motoarele de căutare, iar clienții tăi te vor găsi mult mai repede.

SEO este o suită de proceduri prin care se încearcă optimizarea site-ului tău în vederea unei mai bune clasări în căutările din motoarele de căutare. Pentru a oferi servicii cât mai bune, motoarele de căutare (Google, etc.) doresc ca în urma căutărilor utilizatorilor săi să furnizeze rezultate cât mai relevante și de calitate pentru aceștia. Motoarele de căutare analizează în mod periodic conținutul și alte elemente ale site-urilor web și în funcție de mai mulți factori clasează relevanța site-urilor pentru anumite cuvinte sau expresii căutate. SEO poate crește cantitatea și calitatea de trafic organic fără a trebui să achiți un cost per click. Cu o strategie SEO eficientă și variată, Google și alte motoare de căutare vor putea identifica site-ul tău web ca unul de încredere, cu un conținut și alți factori relevanți și vor putea direcționa utilizatorii spre a-l accesa.

Pentru a putea estima un cost real pentru servicii SEO este necesară o analiză amănunțită a site-ului tău, precum și a domeniului de activitate și a obiectivelor de creștere ale afacerii. Ne poți solicita oricând o ofertă personalizată pentru afacerea ta.

Acest lucru depinde de foarte mulți factori: de obiectivele pe care le ai, de schimbările algoritmilor motoarelor de căutare, de bugetul disponibil, de concurență, de modalitatea de căutare a utilizatorilor, de procedurile folosite, de rezultatele pe care le dorești etc. Rezultatele nu sunt imediate, însă de regulă sunt de durată și pot apărea în câteva luni de la începerea unei campanii profesioniste de optimizare SEO.

Blogging-ul ajută la îmbunătățirea strategiei SEO, însă este important să fie conceput având în vedere optimizarea SEO. Blogul este important pentru crearea și publicarea de conținut nou, unic și relevant în mod constant, care să răspundă la întrebările utilizatorilor.

Ultimele articole de Blog

Descoperă ultimele noastre articole de blog despre Digital Marketing, SEO și Web Design. Ne propunem să postăm articole interesante care să te poata ajuta să întelegi mai bine avantajele deținerii unui website, fie el de prezentare sau magazin online, precum și a promovării acestuia în mediul online.