Creare Magazin Online

Un magazin online îți poate crește considerabil vânzările, notorietatea brandului și îți poate mări expunerea în mediul digital. Indiferent dacă ai nevoie de un magazin online simplu sau unul mai complex, suntem aici să găsim soluțiile care se potrivesc afacerii tale. Poți apela la noi cu încredere pentru servicii de creare magazin online, creare site prezentare, SEO și promovare online.

Este timpul să beneficiezi de avantajele pieței de eCommerce! 

creare magazin online

Creare Magazin Online WordPress - WooCommerce

Alege acum un magazin online la cheie pentru afacerea ta!
Te poate ajuta să le oferi potențialilor clienți avantajul de a comanda produsele tale comod, rapid chiar și de pe telefonul mobil.

Magazin Online - Basic

de la 2499 lei

de la 1499 lei

Magazin Online - Standard

de la 3499 lei

de la 1949 lei

Magazin Online - Advanced

de la 6499 lei

de la 4499 lei

* Îți vom propune mai multe variante de teme și template-uri predefinite în funcție de specificul afacerii tale și vom alege împreună ce ți se potrivește mai bine.
** În funcție de varianta de Magazin Online aleasă, noi îți vom crea până la 10, 20 sau 50 pagini în site-ul web. La final îți arătăm cum poți adauga tu și alte pagini sau îți putem adăuga noi în continuare și altele contra cost.
*** Va fi instalat și configurat modulul de securitate Wordfence varianta Free.
**** Odată cu site-ul îți vom adăuga până la 10, 20 sau 50 produse în funcție de varianta de Magazin Online aleasă. La final îți arătăm cum poți adauga tu alte produse sau îți putem adăuga noi în continuare și altele contra cost.

Descoperă avantajele unei colaborări cu noi!

Design responsive

Toate magazinele online create de noi vor fi responsive, asta înseamnă că vor funcționa bine atât pe desktop cât și pe tabletă sau telefonul mobil.

Panou de administrare

Pentru oricare variantă de serviciu de creare magazin online aleasă de la noi, la final vei avea acces la Panoul de Administrare (CMS), fapt care îți va permite o mai ușoară administrare a site-ului.

Hartă în pagina Contact

Afacerea ta va fi localizată mai usor de potențialii clienți cu ajutorul hărții Google Maps. La cererea ta o putem afișa gratuit în pagina de Contact.

Galerie foto

Pentru ați prezenta mai bine serviciile / produsele îți putem adăuga în magazinul online una sau mai multe galerii foto.

Cât durează crearea unui magazin online?

Îți putem crea un magazin online la cheie în 5 până la 14 zile lucrătoare. Termenul decurge de la data primirii ultimei tale cerințe de modificare a site-ului.

Adresă de e-mail personalizată

În funcție de variata de magazin online aleasă îți vom crea una sau mai multe adrese de e-mail personalizate cu numele domeniului tău.

Servicii suplimentare:

Prețurile pentru serviciile suplimentare prezentate mai sus sunt valabile doar pentru magazinele online create de noi în WordPress cu WooCommerce.

magazin online la cheie

Ai nevoie de un magazin online la cheie?

Hai să începem proiectul tău!

1. Trimite-ne un mesaj

sau e-mail care să includă cât mai multe informații despre conținutul și structura magazinului online pe care ți-l dorești.

2. Clarificăm detaliile

După analizarea informațiilor primite de la tine, te vom contacta pentru anumite detalii și ulterior clarificării acestora îți trimitem oferta de preț.

3. Contractare

După primirea ofertei personalizate și discutarea acesteia, dacă agreem condițiile semnăm contractul de prestări servicii.

4. Realizăm magazinul online

Ținem cont de cerințele agreate și îți creăm magazinul online cu atenție la detalii și funcționalitate. Rămânem în contact pe întreg procesul de creație.

5. Publicăm site-ul

La final testăm magazinul online, facem eventuale corecții dacă sunt necesare și îl publicăm pe Internet.

Întrebări frecvente despre magazine online:

Magazinul online poate avea o gamă variată de funcționalități, însă este important să le alegi pe cele relevante pentru afacerea ta. Un magazin online poate avea confirmare automată a unei comenzi, emiterea automată a unei facturi în baza unei comezi și scăderea produselor comandate din stoc, încasarea comenzilor cu cardul online și multe altele. Noi îți vom recomanda pe cele care sunt mai potrivite afacerii tale. 

De la un singur produs până la milioane de produse. Este important ca atunci când dorești să achiziționezi servicii de creare magazin online să ai un număr estimativ de produse pe care consideri că o să le comercializezi. Nu toate magazinele pot funcționa cu un număr foarte mare de produse. Te vom ajuta să alegi un magazin online cât mai protrivit pentru afacerea ta, care să poate fi adaptat și pentru o anumită extindere a afacerii în viitor.

Noi recomadăm ca în cadrul website-urilor de tip magazin online să existe și o sectiune de blog în care să postezi periodic informații utile pentru vizitatorii site-ului tău. Blogul te poate ajuta și în optimizarea SEO a site-ului, creșterea vizibilității în mediul online și mărirea încrederii în brandul tău.

În funcție de tipul de magazin online ales de la noi, îți vom adăuga între 10 și 50 de produse odată cu crearea magazinului. În plus te vom învăța cum să-ți adaugi tu și alte produse sau ne poți solicita o ofertă pentru adăugarea de către noi a unui anumit număr de produse. În anumite cazuri se pot crea soluții automatizate pentru preluarea produselor (descriere, preț, poze etc.) direct de la furnizorii de unde le vei achiziționa. 

În principiu, dacă alegi un serviciu de creare magazin online de la noi, va trebui să achiți 50% în avans iar diferența la finalizarea magazinului, înainte de încărcarea acestuia pe domeniu tău web.

Asigurarea unei funcționări corespunzătoare a magazinului tău online depinde de întreținerea periodică a acestuia. Dacă o să dorești, ne poți solicita o ofertă pentru un abonament lunar de mentenanță sau ne poți solicita o ofertă punctuală doar atunci când consideri că ai nevoie de anumite servicii de la noi.

Noi te vom învăta anumite funcționalități ale magazinului online, unde să vezi și să modifici statusul comenzilor, cum să le gestionezi cât mai simplu, cum să actualizezi stocul, prețul, descrierea și pozele produselor, precum și cum să adaugi produse noi sau să le stergi pe cele care nu mai sunt de actualitate.

În cazul în care nu o să optezi pentru un abonament lunar de mentenanță site, ne poți solicita o ofertă pentru orice modificări sau îmbunătățiri vei avea nevoie pentru magazinul online creat de noi.

În urma unei analize amănunțite a afacerii tale și a publicului țintă căruia te adresezi, pot fi luate decizii optime de stabilire a unei strategii de marketing benefice pentru magazinul tău online. Este recomandat să lucrezi cu o firmă specializată în servicii de marketing online care va ajuta la optimizarea costurilor de promovare, creșterea numărului de comenzi și menținerea interesului clienților existenți față de produsele pe care le comercializezi. Oricând ne poți solicita o ofertă personalizată pentru servicii de promovare online.

Alegerea unui serviciu de găzduire potrivit pentru magazinul tău online trebuie să fie o prioritate pentru tine, iar noi îți vom recomanda un furnizor de servicii de găzduire de calitate, în care avem încredere. Achiziționarea găzduirii pentru magazinul online de la furnizorul pe care îl recomandăm este opțională, poți alege servicii de găzduire de la orice furnizor dorești.

Ultimele articole de Blog

Descoperă ultimele noastre articole de blog despre Digital Marketing, SEO și Web Design. Ne propunem să postăm articole interesante care să te poata ajuta să întelegi mai bine avantajele deținerii unui website, fie el de prezentare sau magazin online, precum și a promovării acestuia în mediul online.