Despre noi

ZUMDOX este o Agenție de Marketing Online care abordează fiecare proiect cu seriozitate și profesionalism. Scopul nostru este să ne folosim creativitatea și experiența pentru livrarea unor rezultate cât mai bune clienților noștri.

Depăsim provocările zilnice și ne dorim să contribuim activ la dezvoltarea a unui număr cât mai mare de companii.

promovare online
agentie marketing online despre noi

ZUMDOX Digital Agency

Datorită pasiunilor pentru Marketing Digital și Web Design încercăm tot timpul să fim la curent cu ce se întamplă în piața digitală, căutăm noi tehnologii și metode prin care să ajutăm fiecare client să se dezvolte constant.

Credem în potențialul clienților noștri și ne propunem să găsim soluții optime și eficiente de promovare online pentru aceștia, pe care să le implementăm în funcție de tipul lor de business.

Cunoaștem avantajele pieței de eCommerce și încercăm să ajutăm cât mai multe companii să se dezvolte în acest domeniu.

Ne adresăm atât companiilor care sunt la început de drum, cât și celor care doresc să-și dezvolte mai mult businessul existent.

TESTIMONIALE

Încrederea de care ne bucurăm:

Una din cele mai mari reușite este să constatăm că suntem apreciați.
Acest lucru ne dă putere să trecem peste toate provocările și ne motivează și mai mult.

testimoniale digital agency icon women

Nicoleta O.

Cei mai buni! Am colaborat cu ei pentru realizarea unui site. Am ramas impresionata de promtitudinea si profesionalismul cu care mi-au indeplinit toate cerintele. Pretul a fost foarte decent, raportat la calitatea produsului. Voi continua colaborarea si pentru promovarea site-ului. Recomand cu toata increderea!

testimoniale digital agency icon man

CLIMA General Install S.R.L.

Mulțumim Zumdox , pentru site-ul realiziat. Totul a fost transparent și preturi decente

Esti pregătit?

Hai să începem proiectul tău!

Ultimele articole de Blog

Descoperă ultimele noastre articole de blog despre Digital Marketing, SEO și Web Design. Ne propunem să postăm articole interesante care să te poata ajuta să întelegi mai bine avantajele deținerii unui website, fie el de prezentare sau magazin online, precum și a promovării acestuia în mediul online.