Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate https://www.zumdox-digital-agency.ro

Informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

S.C. ZUMDOX S.R.L. colectează și prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile din Regulamentul (UE) 2016 / 679.

Scopul principal al colectării și prelucrării datelor cu caracter personal de către S.C. ZUMDOX S.R.L. prin intermediul website-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro sau prin celelalte mijloace de contact (telefon, e-mail, mesaj, etc.) este acela de a putea procesa cererile de comandă sau alte solicitări și de a presta servicii sau vinde produse clienților. Datele vor fi folosite după caz, pentru procesarea cererilor de comandă sau a altor solicitări, întocmirea contractelor, facturilor, ofertelor, documentelor contabile și în alte situații necesare prestării serviciilor în condiții optime. Nefurnizarea datelor duce la imposibilitatea procesării oricărei cereri de comandă sau solicitări de orice fel. În anumite situații în care utilizatorul site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro își dă acceptul abonării la newsletter putem folosi adresa de e-mail menționată de acesta în procesul abonării pentru trimiterea de oferte cu diverse servicii care pot fi prestate sau produse care pot fi vândute de ZUMDOX S.R.L. De asemenea putem colecta și procesa date cu caracter personal și în scopuri publicitare, pentru campanii de marketing efectuate exclusiv de ZUMDOX S.R.L. Aceste date sunt securizate.

În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta Politică de confidențialitate a S.C. ZUMDOX S.R.L. vă rugăm să nu efectuați nicio solicitare pe https://www.zumdox-digital-agency.ro sau prin celelalte mijloace de contact, cât și să întrerupeți imediat vizitarea site-ului mentionat anterior.

Sub nicio formă bazele de date care conțin date cu caracter personal nu vor fi făcute publice, vândute sau închiriate. Acestea vor putea fi folosite strict în scopurile menționate în prezenta Politică de confidențialitate și dacă situația o va impune vor fi prezentate organelor abilitate de control. Excepție de la aceste reguli sunt situațiile în care un utilizator își dă acceptul scris ca o parte din datele lui cu caracter personal (prenumele și inițiala numelui de familie) să poată fi folosite în afișarea unui testimonial pe site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro .

Această Politică de confidențialitate este valabilă în cazul tuturor solicitărilor efectuate de utilizatori pe site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro precum și pentru solicitările telefonice, prin e-mail, chat, sms, prin aplicaţia WhatsApp sau oricare alte mijloace de contact.

Datele personale care pot fi colectate și prelucrate de S.C. ZUMDOX S.R.L. sunt:
• numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de domiciliu, datele de contact (nr. telefon, e-mail, etc.) și alte date necesare procesării solicitărilor clientului,
• datele despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a accesa https://www.zumdox-digital-agency.ro . Acestea pot include și datele despre sistemele de operare și aplicațiile software instalate pe dispozitivul Clientului. De asemenea pot include adresa IP, setările regionale și de limbă.
• date despre produsele sau serviciile pe care le utilizați sau doriți să le achiziționați. Acestea pot include și paginile web pe care le vizitați.
• conturile bancare, care ne sunt necesare doar în eventualitatea unei rambursări în cont ca urmare a returnării unei comenzi către Client sau în cazul în care trebuie să efectuăm noi o plată unui furnizor. În orice alte situații nu vă vom solicita datele referitoare la conturile bancare.
• Cookie-uri, partajate cu furnizorii noștri, care pot fi Google, Facebook, etc.

În funcție de nevoie, pentru procesarea unei comenzi sau a oricărei alte solicitări putem transmite datele dumneavoastră cu carater personal anumitor furnizori de produse sau servicii:
• firmelor de curierat sau alți transportatori,
• furnizorilor de servicii IT,
• furnizorilor de servicii publicitare,
• furnizorilor de servicii contabile,
• furnizorilor de servicii logistice,
• furnizorilor de servicii bancare sau IFN-uri,
• furnizorului de program de facturare,
• altor furnizori de produse sau servicii care au legatură directă cu o comandă sau solicitarea dumneavoastră.

Putem încheia contracte cu prestatori de servicii, iar aceștia pot avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, însă S.C. ZUMDOX S.R.L. nu îi va autoriza să utilizeze sau să dezvăluie datele dumneavoastră cu caracter personal decât în strictă legatură cu prestarea serviciilor lor.

Colectăm informații în scopul de a monitoriza utilizarea de catre dumneavoastră a produselor și serviciilor. Putem furniza aceste informații unor terțe părți (de exemplu, furnizorilor de conținut și agențiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare către o terță parte nu va include informații ce pot identifica un client individual.

În ceea ce privește modul în care partenerul nostru utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal, se vor aplica termenii și condițiile partenerului, precum și politicile sale privind proțectia datelor.

Pentru a vă transmite o publicitate relevantă pentru dumneavoastră, veti vedea, de asemenea, publicitate țintită online, aceasta fiind denumită publicitate pe baza de interese. Poate fi facută pe site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro , site-urile altor organizații, precum și alte canale media online, cum ar fi Google și rețelele sociale.

Subliniem că a opta pentru renunțarea la publicitatea pe bază de interese nu va opri afișarea reclamelor, dar acestea nu vor mai fi individualizate în funcție de interesele dumneavoastră.

S.C. ZUMDOX S.R.L. nu solicită, nu are acces și nu stochează niciodată și în niciun fel informații referitoare la datele cardurilor clienţilor.

S.C. ZUMDOX S.R.L., administratorul site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro vă aduce la cunoștință faptul că prin citirea prezentei Politici de confidențialitate privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, ați fost informat care sunt drepturile dumneavoastră prevazute de Regulamentul (UE) 2016 / 679, referitoare la datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv următoarele:
• dreptul de a solicita în orice moment accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a primi informații adiționale cu privire la datele respective, la modul și / sau scopul prelucrării acestora,
• dreptul de retragere a consimțământului,
• dreptul de a solicita rectificarea acestora,
• dreptul la portabilitatea datelor. Aveți dreptul de a primi datele pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, în mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite către alt operator,
• dreptul de limitare a prelucrării,
• dreptul la ștergerea sau restricționarea prelucrării anumitor sau tuturor datelor,
• dreptul la opoziție. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal pentru motive întemeiate și legitime. Excepție făcând prelucrarea în scopul furnizării de servicii de marketing direct. În acest caz, vă puteți opune oricând în mod gratuit și fără justificare, fie prin accesarea opțiunii “dezabonează-te” prezentă în fiecare e-mail promoțional primit sau prin transmiterea unui email cu această cerință la office@zumdox-digital-agency.ro .
• dreptul de a nu fi obiectul unei soluții complet automatizate, inclusiv crearea profilului,
• dreptul de a depunere o plângere autorităților competente.

În cazul în care este necesară păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru respectarea unei obligații legale, vă aducem la cunoștință faptul că nu vom putea da curs unei eventuale solicitări din partea dumneavoastră de ștergere sau restricționare a acestor date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate pe o perioadă limitată de până la 5 ani și doar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate. Excepție fac documentele care trebuie păstrate pe o perioadă mai mare de 5 ani (de exemplu, contracte și facturi).

Nu colectăm și nu procesăm date sensibile care sunt prevăzute în Regulamentul (UE) 2016 / 679. Datele catalogate sensibile sunt următoarele:
• originea rasială sau etnică,
• orientarea sexuală,
• opiniile politice,
• convingerile religioase sau filosofice,
• apartenența sindicală,
• date genetice, biometrice sau medicale,
• datele personale referitoare la infracţiuni sau condamnări penale,
• date ale minorilor sub 16 ani.
În cazul în care indiferent de voința noastră vom primi date sensibile ne obligăm să le ștergem în cel mai scurt timp.

S.C. ZUMDOX S.R.L. se angajează să stocheze și să proceseze datele dumneavoastră cu caracter personal într-o manieră confidențială și care asigură securitatea necesară. Toate dispozitivele unde sunt stocate sau prelucrate date personale sunt protejate prin parolarea acestora, în acest mod limitând posibilitatea ca acestea să fie folosite și de alte peroane care nu ar trebui sa aibă acces.

Pentru mai multă protecție site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro are implementat un Certificat de tip SSL.

Datele de identificare ale societății care deține și administrează site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro sunt:
S.C. ZUMDOX S.R.L.
CUI: 42959986
Nr. de ordine Reg. Com. : J40/10466/25.08.2020
EUID: ROONRC. J40/10466/2020
Sediul social: Str. Mătăsari, nr 46, parter, camera P03, Sector 2, București
Tel. mobil: 0775 242 702 (Digi)
E-mail: office@zumdox-digital-agency.ro

Ne dorim informarea utilizatorilor site-ului https://www.zumdox-digital-agency.ro despre cookie-uri. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații referioare la cookie-uri și acestea nu sunt regăsite mai jos, vă rugăm să ne scrieți la office@zumdox-digital-agency.ro .

https://www.zumdox-digital-agency.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza utilizatorilor o experiență cât mai bună de navigare și prezentarea conținutului într-un mod cât mai relevant pentru aceștia.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, telefonul mobil sau alte dispozitive (terminale) ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Google Chrome, Internet Explorer, etc.) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Scopul folosirii cookie-urilor

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea dispozitivului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile https://www.zumdox-digital-agency.ro pentru a oferi servicii confortabile acestora: ex. preferințele în materie de confidențialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Ce cookie-uri folosim?

Folosim două tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare ce ramân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației (ex: închiderea browserului web). Fișierele de tip cookie fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă care este determinată de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

În ce mod sunt folosite cookie-urile de către acest site?

În cadrul unei sesiuni pe site, acesta poate plasa mai multe tipuri de cookie-uri cu diferite scopuri:
• cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului,
• cookie-uri care cresc performanța de utilizare a site-ului,
• cookie-uri de analiză a utilizatorilor,
• cookie-uri pentru geotargetting,
• cookie-uri de înregistrare,
• cookie-uri pentru publicitate, proprii sau ale furnizorilor de publicitate.
Cookie-urile pot fi proprii sau pot proveni de la terți, cum ar fi Google sau Facebook, fără a se limita la aceștia.

Cookie-urile conțin date personale?

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de Internet. Există totuși anumite situații în care ar putea fi colectate date personale prin utilizarea de cookie-uri doar pentru a facilita unele funcționalități pentru utilizator. Aceste date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Blocarea sau ștergerea cookie-urilor

Orice utilizator dacă dorește poate să aleagă blocarea parțială sau totală a cookie-urilor sau ștergerea lor, însă în anumite situații site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro nu va mai putea funcționa corespunzător sau chiar deloc.

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browserul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite in zona de setări a aplicației folosite sau a browserului web.

Care este importanța cookie-urilor pentru Internet?

Cookie-urile reprezintă o componentă importantă a funcționării eficiente a Internetului și care ajută la generarea unei experiențe de navigare simplă, prietenoasă și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face ca anumite site-uri web să fie imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă ca nu veți mai primi publicitate online, ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele utilizatorului care ar putea fi evidențiate prin comportamentul său de navigare.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont creat):
• utilizatorul va beneficia de un conținut și servicii adaptate preferințelor sale,
• oferte pot fi adaptate pe interesele utilizatorilor,
• reținerea anumitor filtre de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet,
• limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor sau limitarea numărului de afișari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site,
• furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizator,
• măsurarea, optimizarea și caracteristicile de analiză (ex: confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website și tipul de conținut vizualizat). Cookie-urile pot fi folosite și pentru a afla modul prin care un utilizator ajunge pe un site (ex: prin intermediul motoarelor de căutare, scriere directă a numelui site-ului în browser, din alte website-uri etc.). Aceste analize au ca scop principal îmbunătațirea serviciilor de navigare a utilizatorilor.

Securitate și probleme legate de confidențialitate

Unul din cele mai importante aspecte care trebuie reținut referitor la cookie-uri este că acestea nu sunt viruși.

Deoarece cookie-urile folosesc formate tip plain text şi nu sunt alcătuite din bucăți de cod, acestea nu pot fi executate sau auto-rula. Având în vedere faptul că nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou, acestea nu pot fi considerate viruși. Chiar și așa, anumite cookie-uri pot fi folosite în scopuri negative, având în vedere faptul că unele dintre ele pot stoca informații despre preferințe și istoricul de navigare a utilizatorilor pe anumite site-uri. Deoarece pot fi folosite în anumite situații ca o formă de spyware, veți întalni mai multe cazuri în care anumite produse anti-spyware vor marca cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul operațiunilor de ștergere sau scanare anti-virus sau anti-spyware.

În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ştergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Chiar dacă se întamplă foarte rar, sunt anumite situații în care un atacator sau o persoană neautorizată poate intercepta cookie-urile, în special când un utilizator se conectează la un browser sau la o aplicație folosind o rețea de Internet necriptată (ex: o reţea Wi Fi nesecurizată).

Având în vedere faptul că majoritatea site-urilor folosesc cookie-uri și că în cele mai multe cazuri site-urile nu vor funcționa fără ele, este foarte important să aveți în vedere următoarele informații:
• asigurați-vă că aveți instalate aplicații anti-spyware pe dispozitivele folosite și că acestea sunt actualizate constant,
• verificați și setați browserul folosit la navigarea pe Internet la un nivel confortabil pentru dumneavoastră din punct de vedere al utilizării cookie-urilor,
• dacă împărțiți accesul la același dispozitiv folosit la navigarea pe Internet și cu alți utilizatori, atunci puteți alege ca înainte și după ce navigați pe Internet să ștergeți toate cookie-urile și eventual istoricul de vizitare a paginilor web,
• în cazul în care nu vă deranjează cookie-urile și sunteți singurul utilizator al dispozitivului folosit la conectarea pe Internet, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului, al cookie-urilor și eventual al datelor personale de acces,
• asigurați-vă că aveți browserul actualizat la zi, deoarece foarte multe atacuri bazate pe cookie-uri se realizează exploatând punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor având ca urmare chiar descărcarea pe dispozitivele utilizatorilor de software periculos.

În toate browserele moderne veți găsi posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor, de regulă în secțiunile “opțiuni” sau “preferințe”.

Pentru a înțelege aceste setări mai bine, următoarele link-uri vă pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii:

Cookie settings în Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ro

Cookie settings în Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/ro-ro/topic/%C8%99tergerea-%C8%99i-gestionarea-modulelor-cookie-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

Cookie settings în Firefox:
https://support.mozilla.org/ro/kb/websites-say-cookies-are-blocked-unblock-them

Cookie settings în Safari:
https://support.apple.com/ro-ro/guide/safari/sfri11471/mac

Cookie settings în Opera:
https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Alte informații și link-uri utile
Pentru a afla și mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt acestea utilizate vă recomandăm să accesați următoarele link-uri:
https://www.youronlinechoices.com/ro/
https://support.microsoft.com/en-us/help/260971/description-of-cookies
https://www.allaboutcookies.org/

Pentru orice informații sau solicitări referitoare la drepturile și la datele dumneavoastră cu caracter personal colectate sau prelucrate de S.C. ZUMDOX S.R.L., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@zumdox-digital-agency.ro, urmând să vă răspundem în cel mai scurt timp după analizarea lor.

S.C. ZUMDOX S.R.L. vă aduce la cunoștință faptul că în cazul în care considerați necesar aveți dreptul legal de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul General Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, București, telefon: +40.318.059.211 și +40.318.059.212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web site https://www.dataprotection.ro .

ZUMDOX S.R.L. își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic actuala Politică de confidențialitate afișată pe site-ul https://www.zumdox-digital-agency.ro , fără a fi necesară înștiintarea utilizatorilor / clienților în acest sens. Ca urmare, vă rugăm să urmăriți periodic conținutul acestei Politici de confidențialitate.